Acud.it - Portal d´humor en català - - Veient acudits > avia banc;. Continguts:


Twitter
CercadorsGoogle
Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

JRMora
Publicitat
Firefox

 @cud.it > acudits > avia banc

Juguesca

Juguesques

Una dona va a un banc amb una bossa plena de diners, en portava 165 milions d'euros. I es dirigia al banquer, per obrir una cartilla i el banquer tractan-se d'una quantitat molt gran de diners va dir-li al director del banc que parlés amb ella. El director va dir-li que com va aconseguir tant diners. La dona respon:

-Fent apostes.

-Quin tipus d'apostes?

-De tot tipus, per exemple, em jugo 20 milions que els teus collons són quadrats!

-OK!

Tractan-se de molts diners la dona decideix esperar 1 dia. El director del banc accepta.

Al dia següent ella a va al banc amb un amic. L'home era allà esperant-la. La dona li diu que es baixi els pantalons i els calçotets. Ell se'ls baixa i els miren i efectivament no eren quadrats. La dona, tímidament, li pregunta si els pot tocar per asegurar-se que no eren quadrats, el director accepta. El amic de la dona es comença a donar cops de cap contra la paret. El director pregunta a la dona que perquè ho fa i la dona li diu que el seu amic i ella s'havien apostat 100 milions que ella tindria els collons del director de banc en les seves mans.

Els drets dels continguts d'aquesta plana d'humor es regeixen segons la llicència Creative Commons. Alguns continguts són extrets d'altres autores en aquest cas els drets són propietat seva. Si considereu que algun contingut vulnera els drets d'autor feu-ho saber a acudit(a)rigola.cjb.net i seran retirats.
Aquest web està fet a mà, i el codi generat integrament per Oriol Rigola i Díaz
PageRank™ por www.PageRankMania.com
Rigola.Cat
humor