Acud.it - Portal d´humor en català - - Veient acudits > joan carter;. Continguts:


Twitter
CercadorsGoogle
Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

JRMora
Publicitat
Firefox

 @cud.it > acudits > joan carter

La bonica historia de Joan el carter

La bonica història de Joan el carter

Després de 35 anys repartint diàriament el correu en el mateix barri, arriba l'últim dia de treball per al carter.

Joan comença el seu últim dia per la primera casa de sempre i surt la família sencera a felicitar-lo entre aplaudiments.

A la segona casa li regalen una caixa de puros amb dedicatòria.

La família de la tercera adreça l’obsequia amb un magnífic equip de pesca, el seu gran hoby.

I segueix el seu repartiment, acomiadant-se de tantes i tantes persones conegudes que l’estimen i amb les que ha compartit tantes vivències, fins que arriba a l'última casa de la seva ruta habitual, on l’espera Maria amb roba interior negre transparent.

Ella li agafa la mà, el fica dins de casa, tanca la porta, el porta al dormitori i al seu al llit. Amb música de fons, l’obsequia amb un sensual streep tease i després li fa l'amor apassionadament. Després de dues fantàstiques hores de sexe ella li prepara un fantàstic esmorçar amb torrades, fruita, brioix i cafè. Quan Joan aixeca la tassa de cafè, veu que a sota hi ha un bitllet de10 euros. Joan diu: “No tinc paraules per descriure lo meravellós que ha estat tot, però... i els 10 euros?”. Maria: “Bé, és que anit li vaig comentar al meu marit que avui seria el teu darrer dia de treball i que haviem de fer una cosa una mica especial per a tu, i el meu marit va dir: -Dóna-li 10 euros i que el follin-"..., l’esmorçar ha estat idea meva.


Els drets dels continguts d'aquesta plana d'humor es regeixen segons la llicència Creative Commons. Alguns continguts són extrets d'altres autores en aquest cas els drets són propietat seva. Si considereu que algun contingut vulnera els drets d'autor feu-ho saber a acudit(a)rigola.cjb.net i seran retirats.
Aquest web està fet a mà, i el codi generat integrament per Oriol Rigola i Díaz
PageRank™ por www.PageRankMania.com
Rigola.Cat
humor