Acud.it - Portal d´humor en català - - Veient acudits > nan verd;. Continguts:


Twitter
CercadorsGoogle
Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

JRMora
Publicitat
Firefox

 @cud.it > acudits > nan verd

El nan verd

El nan verd

Un home va al psiquiatra i diu:

- El meu cas és seriós, doctor: Últimament quan em fico al llit, em tapo, i abans d'apagar el llum se m'apareix davant de la meva cara, aturat sobre la flassada, en el meu pit, un nan verd, em mira fixament i em pregunta: "Has fet pipi?" i jo aquí ja..... em pixo al llit!!

El Psiquiatra està anotant, i li diu:

- Sense dubtes deu haver una fixació en la seva infantesa quan li van ensenyar a controlar les seves secrecions.

- Hi ha, sembla un problema amb la figura paterna..... bla... bla.... Passen diverses sessions i el Psiquiatra torna a preguntar-li al tipus com anaven les coses.

- Igual, em fico al llit, apareix el nan verd, em mira fix i em pregunta: "Has fet pipi?" i jo no puc deixar de pixar-me al llit. Llavors el doctor li diu:

- Mmm.....anem a canviar a una teràpia més directa.

- Aquesta nit quan es fiqui al llit i se li aparegui el nan, miri'l també fixament als ulls i amb veu ferma i convençuda respongui-li:

- Si, he fet pipi!! ... Vingui demà i m'explica. L'endemà ve el tipus i el Psiquiatra li pregunta:

- I, com va anar?

- Doctor, un desastre!!!!

- Va fer el que li vaig dir?.

- Sí - diu el tipus- Em vaig ficar, em vaig tapar i va aparèixer el nan verd i em va preguntar: "Has fet pipi?". El vaig mirar fixament i amb valentia li vaig dir: "Sí, he fet pipi!" El nan em va mirar fixament i em va preguntar:......... "I caca ?"


Els drets dels continguts d'aquesta plana d'humor es regeixen segons la llicència Creative Commons. Alguns continguts són extrets d'altres autores en aquest cas els drets són propietat seva. Si considereu que algun contingut vulnera els drets d'autor feu-ho saber a acudit(a)rigola.cjb.net i seran retirats.
Aquest web està fet a mà, i el codi generat integrament per Oriol Rigola i Díaz
PageRank™ por www.PageRankMania.com
Rigola.Cat
humor