Acud.it - Portal d´humor en català - - Veient acudits > sexe en pau;. Continguts:


Twitter
Cercadors



Google
Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

JRMora
Publicitat
Firefox

 @cud.it > acudits > sexe en pau

Tinguem el sexe en pau (Dario Fo) - La meva relació amb l’altre sexe

Tinguem el sexe en pau (Dario Fo) - La meva relació amb l’altre sexe

La meva relació amb l’altre sexe ha estat durant un temps una relació "al servei de..."

Estimats homes, us explicaré un secret: les dones, a les primeres relacions sexuals, no sentim res... Estic segura que més d’una li dirà al seu company: "No li facis cas, jo moltíssim, recordes..."

Creieu-me, és tal com us he dit.

No sentim res perquè som joves, inexpertes, no coneixem el nostre cos, tenim poca confiança amb els homes...

Aleshores, què fem les dones quan, al principi, fem l’amor i no sentim res?

Fingim!

A més, no és difícil... "Ahaaaa!" Només cal gemegar una mica, i l’home sempre pica. Els homes estan segurs d’ells mateixos, de la seva potència sexual, que ni tan sols se’ls acudeix preguntar-se: "Estarà fingint?"

Perquè fingim?

Per que no se’n adonin que no sabem res... per a no decepcionar, per a afalagar:

"Ets meravellós!"

Ara que us he deixat amb la intriga, homes, us donaré la clau per a descobrir si la vostra parella, durant l’acte sexual, simula o arriba realment al... aquest terme tan espantós que odio... ORGASME! Quina paraula més horrorosa... podria ser qualsevol cosa, menys el que és en realitat... el nom d’un monstre: "Nen, menja’t la sopa o crido a l’ORGASME!"

Quina és la clau per descobrir si la vostra parella aconsegueix l’orgasme? Pareu atenció, perquè en aquell moment... les pupiles... TAC! Es dilaten! Dones, aneu amb compte, perquè a partir d’aquest moment, ell ho sap. Així que si feu l’amor i no sentiu res... fora llums! Foscor absoluta! Ulls tancats! I Déu no ho vulgui que a l’útim moment ell tregui una lot i: "Obre els ulls!"


Els drets dels continguts d'aquesta plana d'humor es regeixen segons la llicència Creative Commons. Alguns continguts són extrets d'altres autores en aquest cas els drets són propietat seva. Si considereu que algun contingut vulnera els drets d'autor feu-ho saber a acudit(a)rigola.cjb.net i seran retirats.
Aquest web està fet a mà, i el codi generat integrament per Oriol Rigola i Díaz
PageRank™ por www.PageRankMania.com
Rigola.Cat
humor